window.customerPrivacy.onAnalyticsConsentGranted(function () { }) })
Kategorie Produktów
Darmowa Dostawa !
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Pocztex Kurier) już od 239,00 zł.
Odbierz Rabat Na Zakupy !

Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !RabatJeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail

Submit

Noże do porcjowania

Dzięki nożom do porcjowania można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Noże do porcjowania idealnie sprawdzą się także przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Dzięki jednolitej konstrukcji noże do porcjowania są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej je wyczyścić czy naostrzyć. Sprawdź szeroką ofertę naszego sklepu i kup wybrany nóż przeznaczony do porcjowania mięsa już dziś!

Noże Do Porcjowania

Zalety noży do porcjowania

Korzystanie w kuchni z noży do porcjowania mięsa ma szereg zalet. Przede wszystkim noże tego typu charakteryzują się wyjątkową skutecznością w działaniu, ponieważ są niezwykle ostre. Wiele osób zastanawia się, jaki nóż do porcjowania mięsa wybrać? Przede wszystkim podczas wyboru i zakupu noża do porcjowania powinno się zwrócić uwagę na jego rodzaj oraz budowę, ponieważ poszczególne produkty dostępne są w różnych wariantach. Wybierz coś dla siebie z szerokiej oferty noży do porcjowania z naszego sklepu internetowego Sushi-Sklep oraz ciesz się wysoką jakością noży do porcjowania mięsa już dzisiaj!

Charakterystyka noży do porcjowania

Noże do porcjowania mięsa to bardzo przydatne elementy wyposażenia każdej kuchni. Noże tego typu wyposażone są zazwyczaj w długie oraz gładkie ostrza, dzięki którym z łatwością można będzie kroić oraz obrabiać różne rodzaje mięsa. Noże przeznaczone do porcjowania mięsa charakteryzują się wyjątkowo wysokimi parametrami jakościowymi oraz są niezwykle skuteczne w działaniu. Tworzone są ze stali nierdzewnej, która zapewnia im wyjątkową trwałość oraz wytrzymałość. Zapoznaj się z szeroką ofertą noży do porcjowania dostępną w sklepie oraz wybierz odpowiedni produkt dla siebie!

Zastosowanie noży do porcjowania

Noże do porcjowania mięsa mają bardzo szerokie możliwości zastosowania w praktyce, dlatego będzie to odpowiedni wybór do każdej kuchni. Przede wszystkim noże do porcjowania sprawdzą się podczas krojenia oraz obrabiania dużych kawałków surowego mięsa. Możliwe jest nimi także oddzielanie mięsa od kości. Jednak japoński nóż do porcjowania mięsa będzie również odpowiedni do krojenia mięsa, które zostało wcześniej poddane obróbce termicznej. Jest to wyjątkowo uniwersalny produkt, który warto mieć w swojej kuchni, dlatego zdecyduj się na jego zakup i wybierz coś odpowiedniego spośród szerokiej gamy produktów z naszego asortymentu!

Rozwiń opis

Nóż Do Mięsa Mała Maczeta 32,5cm KIWI

Nóż Do Mięsa Mała Maczeta 32,5cm KIWI
Nóż Do Mięsa Mała Maczeta 32,5cm KIWI

Opis: Nóż do mięsa mała maczeta KIWI 32,5cm tajskiej firmy KIWI to bardzo przydatne narzędzie w kuchni każdego kucharza. Wyglądem przypomina miniaturową maczetę. Bardzo ostry rewelacyjnie tnie każdy rodzaj mięsa. Wykonany ze stali nierdzewnej oraz drewna impregnowanego. Długość: 32,5cm, ostrze: 21cm, szerokość: 3,5cm, grubość: 1mm, waga 75g.

Wysyłka w:: 24 godziny

Cena: 30,90 zł
szt.

Global Japoński Elastyczny Nóż Do Szynki i Łososia 31cm G-10

Global Japoński Elastyczny Nóż Do Szynki i Łososia 31cm G-10
Global Japoński Elastyczny Nóż Do Szynki i Łososia 31cm G-10

Opis: Specjalistyczny nóż do plastrowania delikatnych mięs, takich jak szynka dojrzewająca czy wędzony łosoś. Wyjątkowo długa i wąska klinga pozwala jednym, płynnym ruchem odkroić z dużego płata bardzo cienki plaster. Ostry, elastyczny nóż doskonale się sprawdza zarówno w przypadku mięs soczystych, jak i mięs suchych, które skutecznie „opierają się” grubszym i sztywniejszym ostrzom.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 499,00 zł
szt.

Global Japoński Nóż Do Mięsa Rzeźnicki 18cm G-28

Global Japoński Nóż Do Mięsa Rzeźnicki 18cm G-28
Global Japoński Nóż Do Mięsa Rzeźnicki 18cm G-28

Opis: Nóż przeznaczony do krojenia dużych płatów mięsa na mniejsze, równe porcje, np. steki. Jego zakrzywione ostrze z łatwością przecina skórę i tłuszcz, co pozwala skutecznie oczyścić mięso bez ryzyka utraty wartościowych części tuszy. Nożem rzeźnickim można też z powodzeniem kroić takie produkty jak ananas czy warzywa dyniowate.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 429,00 zł
szt.

Global Japoński Nóż Do Plastrowania 18cm G-6

Global Japoński Nóż Do Plastrowania 18cm G-6
Global Japoński Nóż Do Plastrowania 18cm G-6

Opis: Wszechstronny nóż, przeznaczony do plastrowania i krojenia w kostkę delikatnych produktów, przydatny zwłaszcza przy krojeniu mięsa i ryb. Pozwala kroić cienko i równo, zarówno przed, jak i po gotowaniu. Zaokrąglony czubek sprawia, że nóż nigdy się nie zaklinuje, a szerokie ostrzeułatwia utrzymanie prostej linii cięcia.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 439,00 zł
szt.

Global Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm G-3

Global Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm G-3
Global Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm G-3

Opis: Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięsospecjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

Cena: 439,00 zł

Global Japoński Nóż Do Ryb i Mięsa 18cm G-29

Global Japoński Nóż Do Ryb i Mięsa 18cm G-29
Global Japoński Nóż Do Ryb i Mięsa 18cm G-29

Opis: Solidny japoński nóż w stylu Deba, zaprojektowany do pracy z surowymi rybami i mięsem. Szeroka, cienka klinga ma obniżony czubek, dzięki czemu można łatwiej się dostać do ciasnych miejsc w trakcie przygotowywania ryb czy dzielenia drobiu. Ze względu na dużą wytrzymałość nóżmoże służyć także jako wszechstronne narzędzie do krojenia owoców i warzyw z grubą skórką, takich jak ananas, melon czy karczochy.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 589,00 zł
szt.

Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Do Porcjowania 22cm GF-37

Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Do Porcjowania 22cm GF-37
Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Do Porcjowania 22cm GF-37

Opis: Stosunkowo ciężki nóż kuchenny do porcjowania, przeznaczony do krojenia gorących mięs, np. pieczeni wołowej, szynki czy indyka. Długa, wąska klinga pozwala uzyskać cienkie i równe plastry, delikatnym ruchem noża. Najlepszy efekt osiągnie się przytrzymując mięso specjalnym widelcem do porcjowania i krojąc je w poprzek włókien.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 599,00 zł
szt.

Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Rzeźniczy 16cm GF-27

Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Rzeźniczy 16cm GF-27
Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Rzeźniczy 16cm GF-27

Opis: Nóż przeznaczony do krojenia dużych płatów mięsa na mniejsze, równe porcje, np. steki. Jego zakrzywione ostrze z łatwością przecina skórę i tłuszcz, co pozwala skutecznie oczyścić mięso bez ryzyka utraty wartościowych części tuszy. Nożem rzeźnickim można też z powodzeniem kroić takie produkty jak ananas czy warzywa dyniowate.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 539,00 zł
szt.

Global Japoński Nóż w Stylu Hiszpańskim Do Szynki 25cm G-95

Global Japoński Nóż w Stylu Hiszpańskim Do Szynki 25cm G-95
Global Japoński Nóż w Stylu Hiszpańskim Do Szynki 25cm G-95

Opis: Specjalistyczny nóż do plastrowania delikatnych mięs, takich jak szynka dojrzewająca czy wędzony łosoś. Wyjątkowo długa i wąska klinga pozwala jednym, płynnym ruchem odkroić z dużego płata bardzo cienki plaster. Ostry, elastyczny nóż doskonale się sprawdza zarówno w przypadku mięs soczystych, jak i mięs suchych, które skutecznie „opierają się” grubszym i sztywniejszym ostrzom.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 499,00 zł
szt.

Global Japoński Zestaw 5 Noży Kuchennych z Bazą Global Dock Set B G-88/77821617

Global Japoński Zestaw 5 Noży Kuchennych z Bazą Global Dock Set B G-88/77821617
Global Japoński Zestaw 5 Noży Kuchennych z Bazą Global Dock Set B G-88/77821617

Opis: Praktyczny zestaw noży Global stanowi znakomity fundament indywidualnej kolekcji kuchennej, świetnie wypełni każdą kuchnie zapewniając wszystkie potrzebne noże do codziennej pracy.

W skład zestawu wchodzi:

Nóż Do Porcjowania 22 cm (G-8)
Nóż Szefa Kuchni 20 cm (G-77)
Nóż Do Wykrawania 16 cm (G-21)
Nóż Do Bułek 16 cm (GS-61)
Nóż Do Obierania 10 cm (GS-7)

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 2 199,00 zł
szt.
  • nowość

Global Japoński Zestaw Szefa Kuchni 7 Noży w Eleganckim Etui G-666/07KA

Global Japoński Zestaw Szefa Kuchni 7 Noży w Eleganckim Etui G-666/07KA
Global Japoński Zestaw Szefa Kuchni 7 Noży w Eleganckim Etui G-666/07KA

Opis: Uniwersalny komplet, który jest wymarzonym początkiem przygody z nożami Global i wyśmienicie się sprawdzi jako luksusowy podarunek dla prawdziwego szefa kuchni. W zestawie znajduje się czarne etui z siedmioma kieszeniami, zasuwane na zamek błyskawiczny i wykonane z solidnego nylonu. Mając na podorędziu funkcjonalne etui, nie tylko bezpiecznie przechowamy najwyższej jakości noże, lecz także komfortowo je przeniesiemy, skutecznie chroniąc ostrza.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 2 549,00 zł
szt.

Global NI Japoński Nóż Do Porcjowania 23cm GN-005

Global NI Japoński Nóż Do Porcjowania 23cm GN-005
Global NI Japoński Nóż Do Porcjowania 23cm GN-005

Opis: Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 459,00 zł
szt.

Global SAI Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm SAI-02

Global SAI Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm SAI-02
Global SAI Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm SAI-02

Opis: Specjalistyczny nóż kuchenny do porcjowania, który pozwala schludnie pokroić większe porcje przyrządzonego mięsa na cienkie plastry lub apetyczne kawałki. Delikatnie zakrzywione ostrze ułatwia odcinanie mięsa od kości. Nóż idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy udźca jagnięcego. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 719,00 zł
szt.

Kanetsune 950 DSR-1K6 Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Kanetsune 950 DSR-1K6 Japoński Nóż Sujihiki 24cm
Kanetsune 950 DSR-1K6 Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 389,00 zł
szt.

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 1 459,00 zł
szt.
  • nowość

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 1 679,00 zł
szt.

Nagomi Kuro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm

Nagomi Kuro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm
Nagomi Kuro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm

Opis: Specjalistyczny nóż o długim ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Cena: 929,00 zł

Nagomi Maru Japoński Nóż Do Porcjowania 22cm

Nagomi Maru Japoński Nóż Do Porcjowania 22cm
Nagomi Maru Japoński Nóż Do Porcjowania 22cm

Opis: Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Cena: 779,00 zł

Nagomi Shiro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm

Nagomi Shiro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm
Nagomi Shiro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm

Opis: Specjalistyczny nóż o długim ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Cena: 759,00 zł

Satake Daichi Japoński Nóż Do Porcjowania 20cm

Satake Daichi Japoński Nóż Do Porcjowania 20cm
Satake Daichi Japoński Nóż Do Porcjowania 20cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 549,00 zł
szt.

Satake Damascus Japoński Nóż Do Steków 12cm

Satake Damascus Japoński Nóż Do Steków 12cm
Satake Damascus Japoński Nóż Do Steków 12cm

Opis: Jest to niezbędna, pozycja dla każdego fana steków. Ułatwia krojenie steków, noże o gładkiej krawędzi tnącej zapewniają czystsze cięcie niż noże ząbkowane. 

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 389,00 zł
szt.
  • nowość

Satake FAX Powder Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Satake FAX Powder Japoński Nóż Sujihiki 24cm
Satake FAX Powder Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 1 499,00 zł
szt.

Satake Olive Wood Japoński Nóż Do Steków 11,5cm

Satake Olive Wood Japoński Nóż Do Steków 11,5cm
Satake Olive Wood Japoński Nóż Do Steków 11,5cm

Opis: Jest to niezbędna, pozycja dla każdego fana steków. Ułatwia krojenie steków, noże o gładkiej krawędzi tnącej zapewniają czystsze cięcie niż noże ząbkowane.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 179,00 zł
szt.
  • nowość

Satake Satoru Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Satake Satoru Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Satake Satoru Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 189,00 zł
szt.

Satake Stalowy Japoński Nóż Do Steków 12cm

Satake Stalowy Japoński Nóż Do Steków 12cm
Satake Stalowy Japoński Nóż Do Steków 12cm

Opis: Jest to niezbędna, pozycja dla każdego fana steków. Ułatwia krojenie steków, noże o gładkiej krawędzi tnącej zapewniają czystsze cięcie niż noże ząbkowane. 

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 99,00 zł
szt.
  • nowość

Tamahagane Sakura AUS-6A Japoński Nóż Do Porcjowania 18cm

Tamahagane Sakura AUS-6A Japoński Nóż Do Porcjowania 18cm
Tamahagane Sakura AUS-6A Japoński Nóż Do Porcjowania 18cm

Opis: Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 319,00 zł
szt.

Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 24cm

Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 24cm
Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 24cm

Opis: Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 799,00 zł
szt.

Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 27cm

Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 27cm
Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso. Dzięki żłobionemu ostrzu produkty łatwiej odchodzą od noża.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 989,00 zł
szt.

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 579,00 zł
szt.

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 24cm

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 24cm
Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 24cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 759,00 zł
szt.

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm
Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 959,00 zł
szt.

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Kiritsuke 21cm

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Kiritsuke 21cm
Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Kiritsuke 21cm

Opis: Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 619,00 zł
szt.

Tojiro Color Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm

Tojiro Color Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm
Tojiro Color Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Cena: 519,00 zł

Tojiro Flash VG-10 Zestaw 4 Japońskich Noży Do Steków 11cm

Tojiro Flash VG-10 Zestaw 4 Japońskich Noży Do Steków 11cm
Tojiro Flash VG-10 Zestaw 4 Japońskich Noży Do Steków 11cm

Opis: Jest to niezbędna, pozycja dla każdego fana steków. Ułatwia krojenie steków, noże o gładkiej krawędzi tnącej zapewniają czystsze cięcie niż noże ząbkowane. Dodatkowo można je naostrzyć w domowych warunkach przy pomocy ostrzałki kółkowej lub kamienia do ostrzenia. Noże wykonane są z nierdzewnej stali VG-10 o twardości 61 HRC. 

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 899,00 zł
szt.

Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 559,00 zł
szt.

Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Trybowania 15cm

Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Trybowania 15cm
Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Trybowania 15cm

Opis: Specjalistyczny, lekki nóż kuchenny w stylu japońskim (Honesuki), dzięki któremu można fachowo oddzielić mięso od kości i usunąć zanieczyszczenia, nie tracąc wartościowego produktu. Prosta krawędź zakończona ostrym czubkiem gwarantuje precyzyjne cięcia, a sztywne, trójkątne ostrze z szeroką piętą ułatwia pracę z chrząstkami czy stawami.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 559,00 zł
szt.

Tojiro Shippu Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm

Tojiro Shippu Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm
Tojiro Shippu Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Cena: 899,00 zł

Tojiro Shippu VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Tojiro Shippu VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Tojiro Shippu VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 789,00 zł
szt.

Tojiro Zen Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Tojiro Zen Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Tojiro Zen Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w:: 3 dni

Cena: 579,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl