Pasta Wasabi

jest to ostry japoński chrzan koloru zielonego. Jest dodatkiem do potrawy sushi. Możemy nią posmarować pasek na ryżu przed nałożeniem pozostałych składników, bądź dodać do sosu sojowego aby zaostrzyć smak dipu. Wasabi znajduje szerokie zastosowanie również w innych potrawach kuchni japońskiej.

Pasta Wasabi

Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
  • Noże Santoku Tomoko.pl


    Noże Santoku

  • Noże Global Tomoko.pl


    Japońskie
    Noże Global

  • Noże Deba Tomoko.pl


    Noże Deba

  • Noże Sashimi Tomoko.pl


    Noże Sashimi

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl