Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail
12,90 zł
Warzywa Do Sushi
Kanpyo Marynowana Tykwa Do Sushi Karmelowy Smak 100g ASIA KITCHEN
Opis: Tykwa do sushi w opakowaniu 100g firmy Asia Kitchen. Popularny składnik roladek sushi o karmelowym smaku. Często wykorzystywany jako nadzienie do maki sushi oraz innych zawijanych rodzajów sushi. Cienko pokrojona tykwa w zalewie z sosu sojowego oraz karmelu.
Wysyłka w:: 24 godziny
Rzodkiew Marynowana Rzepa 500g NOBI
Opis: Marynowana Rzepa do sushi wykonana z popularnej rzodkwi daikon. W smaku jest słodko-kwaśna, podczas jedzenia chrupiąca i smaczna. Bardzo często wykorzystywana w kuchni japońskiej do sushi.
Wysyłka w:: 24 godziny
Rzodkiew Takuan Daikon Do Sushi Krojona 350g ASIA KITCHEN
Opis: Rzodkiew oshinko lub takuan, stosowana głównie w kuchni japońskiej jako składnik do sushi, w kuchni koreańskiej to podstawowy produkt to potrawy kimbap. Oshinko ma smak słodko-kwaśny, chrupiący i nietypowy. Bardzo zdrowa posiada witaminy B1,B2,PP, C oraz magnez. Rzadko dostępna w zwykłych sklepach.
Wysyłka w:: 24 godziny
Tykwa Karmelowy Dodatek Do Sushi Kanpyo 1kg ASIA KITCHEN
Opis: Tykwa karmelowy dodatek do sushi kanpyo w opakowaniu 1kg. Popularny dodatek do sushi o karmelowym smaku, który nada rolką sushi jeszcze lepszego smaku!
Wysyłka w:: 24 godziny
Tykwa Karmelowy Dodatek Do Sushi Kanpyo 500g ASIA KITCHEN
Opis: Tykwa karmelowy dodatek do sushi kanpyo w opakowaniu 500g. Popularny dodatek do sushi o karmelowym smaku, który nada rolką sushi jeszcze lepszego smaku!
Wysyłka w:: 24 godziny
Żółta Rzodkiew Do Sushi Oshinko Takuan Daikon 1kg ASIA KITCHEN
Opis: Rzodkiew takuan do sushi, nazywana również Osinko. Smaczna i chrupiąca idealnie nadaje się jako składnik do sushi. W smaku jest słodko-kwaśna. W kuchni japońskiej dodawana do krążków sushi, a w kuchni koreańskiej do popularnego kimbap. Takuan jest bardzo ciężko dostępna, tej rzodkwi nie można kupić w warzywniaku, czy innych sklepach spożywczych.
Wysyłka w:: 24 godziny
Grzyby Ajitsuke Shitake Po Ku Marynowane 500g NOBI
Opis: Grzyby shitake to chyba najpopularniejsze azjatyckie grzyby. Pochodzą z Chin oraz Japonii, to właśnie w tych kuchniach są najczęściej stosowane. Shitake używa się jako jeden ze składników popularnej japońskiej potrawy sushi. Gotowe do użycia, w słodko-kwaśnej zalewie, idealnie posłużą do przygotowania, naprawdę ciekawych roladek sushi. Pokrojone w cienkie plastry i zamarynowane.
Wysyłka w:: 24 godziny
Wodorosty Glony Algi Wakame Cięte 100g NOBI
Opis: Glony wodorosty wakame w opakowaniu 100g. Zaliczane do grupy najbardziej popularnych wodorostów stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dzięki wielu składnikom odżywczym, takim jak: witaminy z grupy B, B1, B2, B3, B6 oraz B12, potas, wapń, żelazo, sód oraz białka, wpływają korzystnie na nasze zdrowie oraz urodę. Od wieków używane jako zdrowy dodatek do wielu japońskich potraw, sałatek, zup, makaronów itd. Zawarte w nich białka oraz beta-karoten przyśpieszają przemianę materii oraz wspomagają odchudzanie.
Wysyłka w:: 24 godziny
Wodorosty Glony Algi Wakame Cięte 50g ASIA KITCHEN
Opis: Glony wodorosty wakame w opakowaniu 50g. Zaliczane do grupy najbardziej popularnych wodorostów stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dzięki wielu składnikom odżywczym, takim jak: witaminy z grupy B, B1, B2, B3, B6 oraz B12, potas, wapń, żelazo, sód oraz białka, wpływają korzystnie na nasze zdrowie oraz urodę. Od wieków używane jako zdrowy dodatek do wielu japońskich potraw, sałatek, zup, makaronów itd. Zawarte w nich białka oraz beta-karoten przyśpieszają przemianę materii oraz wspomagają odchudzanie.
Wysyłka w:: 24 godziny